Bedrijfspandmatch is een dienst van:
Ontdek dit online platform

Zo werkt Bedrijfspandmatch

Bedrijfspandmatch brengt kopers/huurders én verkopers/verhuurders bij elkaar. Bent u benieuwd hoe dat werkt? U leest het hieronder. Ontdek de toegevoegde waarde van dit platform en maak er slim gebruik van in uw zoektocht naar de optimale deal.

Zo werkt Bedrijfspandmatch

Bedrijfspandmatch is het online platform dat eigenaren en kopers/huurders van bedrijfspanden bij elkaar brengt. Daarbij richt Bedrijfspandmatch zich op het gebied Nijkerk-Barneveld-Ede-Veenendaal. Zoekers van koop- of huurpanden kunnen hier een profiel publiceren met globale wensen. Eigenaren die een pand op korte of langere termijn willen verkopen of verhuren, kunnen hier gratis in grasduinen en op zoek gaan naar een match! Bedrijfspandmatch is een initiatief van makelaarskantoor Westeneng.

Stap 1 – Bedenk welke ruimte beschikbaar komt

Uw pand hoeft nog niet te koop of te huur te staan, en u hoeft dus ook niet over foto’s en documentatie te beschikken. Het is handig als u paraat hebt hoeveel vierkante meters bedrijfs-, kantoor en/of winkelruimte u wilt aanbieden. Verder hoeft u nog niet zoveel te weten. Over prijzen en voorwaarden zullen we het later hebben.

Stap 2 – Check de lijst met zoekprofielen op een match

In de lijst met zoekprofielen ziet u naar welke ruimte er vraag is. Natuurlijk zijn de wensen alleen globaal omschreven. Juist daarom kunt u snel en eenvoudig checken of er een match is. Misschien met één zoeker, misschien met een combinatie van twee of meer zoekers. Staat er vandaag geen geschikt zoekprofiel bij, dan misschien morgen.

Stap 3 – Match? Neem contact op met Martijn of Laurens

Ziet u het profiel van een huurder of koper die lijkt aan te sluiten bij uw aanbod? Neem dan contact op met makelaar Martijn of Laurens. Wij hebben met alle zoekers van huisvesting persoonlijk contact gehad, en kunnen samen met u inventariseren of er inderdaad een match is. Als dat zo is, gaan we samen met u en de koper/huurder aan tafel.

Stap 4 – Tijd voor een deal

Kijk, dat is snel effectief zakendoen. Zonder dat uw pand publiek te koop of te huur wordt aangeboden, meteen aan tafel met een gemotiveerde koper/huurder. Na de gebruikelijke bezichtigingen en onderhandelingen, komt u tot een deal.

Vandaag uw koper/huurder niet gevonden? Tot morgen!

Ondernemen is vooruitzien.

Check de veelgestelde vragen over Bedrijfspandmatch

Bedrijfspandmatch is gratis. Het is voor Westeneng een investering in een markt waar ondernemers met verhuisplannen vaak op elkaar zitten te wachten en daardoor geremd worden in hun business. We hopen met Bedrijfspandmatch voor de reguliere vastgoedmarkt uit te gaan, en aanbieders en zoekers proactief met elkaar te verbinden. Ons verdienmodel is hetzelfde als dat van andere makelaars. Bij elke match verdienen we maar één keer: óf als aankoop/aanhuurmakelaar van de zoeker, óf als verkoop/verhuurmakelaar van de aanbieder.

In principe is de dienst gratis voor u. Er zijn twee mogelijkheden. (1) U hebt een andere makelaar die de verkoop of verhuur namens u begeleidt. Wij zullen in opdracht van de zoeker optreden als aankoop- of aanhuurmakelaar. U betaalt ons niets. (2) U wilt Westeneng laten bemiddelen. Wij treden voor u op als makelaar en u betaalt alleen een aantrekkelijke courtage.

Dat ligt eraan. Er zijn twee mogelijkheden. (1) U hebt uw naam en logo vermeld bij uw zoekprofiel (wat het voor aanbieders van ruimte aantrekkelijker maakt om te reageren op uw profiel.) In dat geval zijn wij uw aankoop- of aanhuurmakelaar. Ook als u zelf een pand vindt, zullen we u begeleiden tegen een overeengekomen vergoeding. Zo kunnen we maximaal uw belangen dienen en namens u de beste deal realiseren. (2) U hebt een anoniem zoekprofiel aangemaakt. In dat geval zijn wij alleen uw aankoop/aanhuurmakelaar bij een deal via Bedrijfspandmatch.

Als u uw profiel op Bedrijfspandmatch plaatst, kiest u voor Westeneng als aankoop- of aanhuurmakelaar. Daar betaalt u de gebruikelijke vergoeding voor. Aan de zoekservice Bedrijfspandmatch, waarmee u bedrijfspanden op het spoor kunt komen die nog niet in de verkoop/verhuur zijn, zijn geen extra kosten verbonden. Wel kunnen we uw zoekwens extra gaan promoten. Voor een dergelijke campagne brengen we u de noodzakelijke kosten in rekening.

We hebben nóóit een dubbelrol. We zijn óf aankoop/aanhuurmakelaar, óf verkoop/verhuurmakelaar. In uw geval zijn wij al de verkoop/verhuurmakelaar. Daarom zullen we niet optreden als uw aankoop- of aanhuurmakelaar. U bent ons geen vergoeding verschuldigd wanneer we tot een match komen.

De kracht van Bedrijfspandmatch is de regionale focus: het gebied Nijkerk-Barneveld-Ede-Veenendaal. In dit gebied kan Westeneng u optimaal ondersteunen bij zowel aan- als verkoop/verhuur.

Hebt u een bedrijfspand? Vind direct uw koper/huurder.

Als u zich aanmeldt, presenteren we uw zoekprofiel in het overzicht hiernaast.

Bent u koper/huurder en zoekt u een pand?

Ontdek hoe u met Bedrijfspandmatch de ideale huisvesting vindt.
Direct aanmelden

Direct contact met onze makelaars

Schrijf u gratis in! Meer weten? Bel met Martijn of Laurens.
Martijn Cluistra Bedrijfsmakelaar
Laurens Snel Bedrijfsmakelaar